Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Zdravo dvadesete logo
Galenika logo
Gala te šalje na letovanje - pravila najjačeg Giveawaya

Gala te šalje na letovanje - pravila najjačeg Giveawaya

Zdravo ???? Planiraš letovanje, ali je frka oko budžeta, ispitnih rokova, nedoumica gde da odeš, a da budeš u najboljem društvu i okruženju najjače ekipe. 

Gala ima rešenje. Povodom svog rođendana 3. jula, naša Galica carica poklanja tri letovanja (za dve osobe ili jednu, ukoliko odlučiš da ideš sam(a). Ali, da bi se kvalifikovao/la za osvajanje ove vredne nagrade, pažljivo pročitaj uputstva i pravila, da ne bude posle nisam znao/la. 

1. Galin rođendanski giveaway organizuje se na instagram stranici @zdravodvadesete kompanije Galenika a.d. Beograd 
2. Giveaway traje od 4. jula do 9. jula 2024. Imena dobitnika će biti objavljena 10. jula na @zdravodvadesete instagram storijima, a dobitnici će biti tagovani (označeni korisničkim imenom sa instagrama) 
3. Uslovi za učešće su sledeći: Treba da pratiš @zdravodvadesete Da u komentaru daš kreativan, a možda čak i duhovit opis šta nikako ne treba raditi na letovanju Ujedno, označi i osobu koju planiraš da povedeš na letovanje.
4. Dobitnike Giveaway-a biraće naš stručni žiri na osnovu kvaliteta kreativnog izraza učesnika 

E sad malo više o nagradi: 

5. Gala poklanja tri vaučera za letovanje u vrednosti od po 700 eura, a koje možeš iskoristiti za bilo koje od letovanja u ponudi turističke agencije za mlade Puzzle group. 
6. U giveaway-u mogu da učestvuju samo punoletne osobe 
7. Vaučer za letovanje se odnosi na sve dostupne aranžmane u sekciji letovanje na sajtu agencije Puzzle Group. Dobitnik nagrade može odabrati bilo koje od putovanja, a za koje ima dostupnih aranžamana. 
8. Vaučer se može iskoristiti za dve osobe. Ukoliko dobitnik odluči da putuje sam, može se dogovoriti sa predstavnikom agencije o posebnim uslovima. Cena aranžmana za jednu osobu podleže uvećanju/ doplati za jednokrevetnu sobu (što takođe može biti pokriveno iz iznosa dobitničkog vaučera). Sve detalje je potrebno dogovoriti sa predstavnicima turističke agencije. 
9. Ukoliko vrednost odabranog putovanja prevazilazi iznos vaučera, dobitnik može doplatiti ostatak iznosa. 
10. Vaučer se može iskoristiti na sve što je obuhvaćeno opisom aranžmana na sajtu 
11. Ukoliko iznos dva putovanja bude niži od 700eur, putnici ostatak novca mogu da iskoriste za fakultativne izlete ili putno-zdravstveno osiguranje. 
12. Poslednji termin za korišćenje vaučera je 20. septembar. 
13. Vaučer se ne može zameniti za novac, niti se može ustupiti drugoj osobi. 
14. U slučaju da dobitnik otkaže putovanje, novac se ne refundira. Pomeranje termina ili promena aražmana je moguća prema pravilima putovanja turističke agencije Puzzle Group. 13. 

Pro tip: Dobitnicima savetujemo da što pre nakon proglašenja dobitnika kontaktiraju agenciju i odaberu svoj aranžman, kako bi na raspolaganju imali što veći broj opcija za putovanje. 

15. Organizator putovanje je Special Travel Agency, licenca broj OTP 108/2021 - kategorija licence A za organizaciju turističkih putovanja Privrednom društvu za turizam Special travel agency doo. 
16. Srećno svima, a dobitnicima želimo srećan put, dobar provod i kvalitetan SPF više puta dnevno! 

Double Pro tip: Hidratacija kad se pije, kao i obavezna zaštita od polno prenosivih bolesti su must!

OSTALI BLOGOVI

Kako preživeti gap year?

Upisne liste budućih brucoša su izašle, a tvog imena nigde. Zastani na trenutak, duboko udahni i ne brini! Znaš šta - to je sasvim okej! Često mislimo da je neuspeh kraj sveta umesto da ga posmat...

Čoko-manija: sve što niste znali o vašem omiljenom slatkišu

Nadaleko poznata izreka kaže da 9 od 10 ispitanika voli čokoladu....i da deseti laže. Ne možemo a da ne aplaudiramo ovom genijalnom, ali nepoznatom autoru, jer, budimo realni – da li poznajete neko...

E-VODIČ baner

VESTI

Zdravstvena priprema za letovanje Vol.24

Kako to mislite da se zdravstveno pripremim za odlazak na more? Pa sam odlazak na more je zdravljeeee – vitamin D, slana voda, šta će meni više od toga?! Još ako se pridržavam pravila 3P

Kreativnost u fokusu: Thedancingis_good gost nove epizode podcasta

Umetnik vizuelnih medija i grafički dizajner Miroslav Živanov, poznatiji kao thedancingis_good na Instagramu, podelio je svoju inspirativnu priču kao gost u novoj epizodi Zdravo dvadeset

Od dečje zvezde do inspirativne edukatorke - Teodora Miljković u novoj epizodi podcasta

Višestruko talentovana medijska ličnost i influenserka Teodora Miljković, poznatija kao Layla Reiko, koja je svoju karijeru započela još kao devojčica, podelila je sa nama svoje bogato i

Ključne tajne uspešnog razvoja zaposlenih - Milica Jokić u novoj epizodi podcasta

Specijalista za zapošljavanje i razvoj zaposlenih u kompaniji Galenika, Milica Jokić, gošća je u najnovijoj epizodi podcasta projekta Zdravo dvadesete. Njeno bogato iskustvo obuhvata imp